Wi-Fi Hotspot – o nouă posibilitate de a dezvolta afacerea!

Setarea Wi-Fi Hot-Spot te poate ajuta în promovarea afacerei. În zilele noastre, nicio companie nu s-ar mai putea lăuda că oferă o rețea de Wi-Fi clienților săi. Oamenii sunt mereu conectați fie în stația de troleibuz, fie în cafeneaua lor preferată, fie la medic sau chiar în drum spre serviciu. Conexiunea Wi-Fi este peste tot, iar în cele mai multe cazuri,  accesul la această rețea este gratuit.

Cum ai putea utiliza capacitățile rețelei Wi-Fi Hotspot în folosul afacerii tale?

 Setarea Wi-Fi Hotspot-ului comercial oferă o multitudinede posibilități gratuite pe care le poți utiliza în promovarea afacerii tale.  Acesta servește drept canal direct de comunicare cu clienții care îți accesează rețeaua. Este necesar doar să găsești mesajul potrivit. Setarea retelei Wi-Fi Hotspot, oferă următoarele posibilități:

  • Creșterea numărului de vizualizări ale publicității video;
  • Abonarea la site-ul companiei
  • Efectuarea sondajelor;
  • Colectarea datelor (nume, prenume/ email/ contacte);
  • și multe alte opțiuni.
  • Cum funcționează o rețea de Wi-Fi HotSpot?

Tu alegi ce trebuie să fie afișat pe prima pagină de conectare. Ai posibilitatea de a face prezentarea afacerii prin diferite servicii sau produse. Clienții care se vor conecta, vor accesa rețelele de socializare și astfel vor putea accesa și pagina de Facebook a companiei, dat fiind faptul că majoritatea persoanelor sunt prezente non-stop pe aceste rețele. Comoda deține un portofoliu larg referitor la instalarea unei retele de Wi-Fi. Unii dintre partenerii noștri sunt StarKebab, Cafe de Italia.  Vezi cum alte companii utilizeaza acest serviciu in portofoliul nostru

  • De ce este nevoie pentru instalarea unei retele de Wi-Fi hotspot?

Prezența echipamentului profesionist este crucială. Cu siguranță, cunoașteți hoteluri, aeroporturi sau cafenele care oferă acces Wi-Fi gratuit, dar atunci când încercați să-l utilizați, merge atât de lent, încât este, în esență, inutil. Modelele simple de consum de multe ori funcționează bine pentru majoritatea întreprinderilor mici.

 În funcție de dimensiunile magazinului, spațiului, aș recomanda obținerea unui model de router premium, care, în același timp, poate fi folosit de mai mulți utilizatori.

  • Prin Wi-Fi Hot Spot poți cunoaște mai bine clienții tăi!

Cu ajutorul Hotspot-ului vei avea posibilitatea să vezi rapoarte cu numărul de clienți prezenți, dar și orele în care fluxul acestora este maxim sau minim. Odată ce s-a conectat, fiecare client este introdus într-o baza de date (email, număr de telefon). Ulterior, se pot trimite oferte personalizate, dacă clienții doresc acest lucru. Afacerea devine mai ușor de gestionat având un “contact direct” cu cei care ți-au trecut odată pragul și aceasta nu se oprește aici.

Exemplele pot continua în funcție de caz, imaginația este singura limită.

Ești interesat să îți promovezi afacerea printr-o rețea de Wi-Fi HotSpot?


Vezi cum Comoda IT te poate ajuta:
Instalarea Wi-Fi Hotspot

CONTACTEAZĂ-NE