SUPORT IT

 

Suport IT profesional pentru afaceri

Evită costurile și bătăile de cap asociate angajării unui specialist IT dedicat și apelează la experiența echipei noastre pentru a asigura funcționarea fără probleme a infrastructurii IT din biroul tău. Cu o echipă de 12 specialiști cu experiență vastă în diferite domenii IT, suntem pregătiți să-ți oferim suport personalizat, fie la cerere, fie printr-un abonament lunar.

Suport IT la cerere

Când întâmpini o problemă IT, ești la doar un apel distanță de rezolvarea ei. Echipa noastră va interveni în decurs de o oră în orice locație din Chișinău, în funcție de gradul de complexitate al situației. De asemenea, îți oferim suport IT la distanță prin telefon, Teamviewer, AnyDesk sau Teams, intervenind în intervalul de 5 - 60 de minute de la solicitare.

Suport IT cu abonament

  • Gestiunea complexă a intregii ifrastructuri IT: calculatoare, periferice (imprimantă, scaner etc.), rețelele locale și internet, dispozitivile de stocare a informației (servere ) și copiile de rezervă a datelor.
  • Intervenții la cerere, la orice oră și oricât este necesar.
  • Apeluri nelimitate pentru solicitarea ajutorului nostru.
  • Implementarea soluțiilor software necesare pentru dezvoltarea afacerii.

Abonamentele de Suportul IT includ:

  • Audit inițial complet pentru identificarea și soluționarea tuturor problemelor existente.
  • Deservire IT atât locală, cât și la distanță, pentru o funcționare fără întreruperi.
  • Instalarea și configurarea software-ului de monitorizare pentru a asigura starea optimă a calculatoarelor.
  • Furnizarea și configurarea echipamentelor necesare.
  • Servicii precum mutarea biroului cu relocarea și asamblarea echipamentelor IT la locația nouă, livrarea și conectarea altor produse adiacente (CRM, telefonie VOIP, Hotspot etc.), și repararea echipamentului defectat.

Cu suportul nostru IT profesionist, vei fi sigur că infrastructura IT a companiei tale este întotdeauna la înălțime. Contactează-ne astăzi pentru a afla cum te putem ajuta să-ți optimizezi operațiunile IT!

Aplică pentru un audit IT gratuit

Evaluăm și venim cu recomandări

Pentru a profita de avantajele auditului IT gratuit, trebuie doar să ne contactezi. Nu lăsa la întâmplare securitatea și performanța infrastructurii tale IT.

Află detalii Aplică pentru audit