EVALUARE GRATUITĂ A INFRASTRUCTURII IT

 

La Comoda, înțelegem importanța infrastructurii IT pentru dezvoltarea unei companii și pentru menținerea securității datelor. Cu serviciul nostru de Audit IT, suntem dedicați să te ajutăm să înțelegi situația actuală a sistemului IT din compania ta și identificăm punctele slabe care ar putea afecta performanța sau securitatea.

În procesul de audit evaluăm întreaga infrastructură IT a companiei tale, inclusiv hardware-ul, software-ul, rețelele și măsurile de securitate. Aplică pentru o evaluare gratuită a infrastructurii IT >>>

audit

Auditul infrastructurii IT


Procesul de audit include:

1. Înțelegerea situației curente

Te ajutăm să înțelegi starea actuală a infrastructurii tale IT. Evaluăm starea calculatoarelor, serverelor și a rețelelor. Oferim o imagine clară asupra resurselor tale disponibile.

2. Identificarea vulnerabilităților

Te interesează să afli unde sunt vulnerabilitățile și punctele slabe în cadrul infrastructurii tale IT. Auditul identifică aceste amenințări la adresa securității și stabilește prioritățile.

3. Îmbunătățirea productivității

Auditul te ajută să optimizezi procesele IT, ceea ce duce la creșterea productivității echipei tale și la o mai bună satisfacție a clienților tăi.

4. Prezentarea recomandărilor

Vom oferi recomandări specifice pentru a remedia problemele identificate și a îmbunătăți securitatea și eficientă sistemului tău IT.

Aplică pentru un audit IT gratuit

Evaluăm și venim cu recomandări

Pentru a profita de avantajele auditului IT gratuit, trebuie doar să ne contactezi. Nu lăsa la întâmplare securitatea și performanța infrastructurii tale IT.

Aplică pentru audit

CUM FUNCȚIONAEAZĂ AUDITUL?

 

1. Completarea formularului

Completează formularul sau contactează-ne prin telefon pentru a solicita un Audit IT. Auditul se efectuează gratuit.

2. Evaluarea infrastructurii

Specialiștii noștri vor efectua o auditare completă a infrastructurii IT, documentând toate constatările.

3. Recomandări și consultanță

Prezentăm constatările noastre și oferim recomandări specifice pentru a îmbunătăți infrastructura IT a companiei tale.

4. Implementarea soluțiilor

Echipa noastră este poate prelua responsabilitatea de a implementa schimbările necesare pentru a consolida securitatea și eficiența infrastructurii.