BACKUP AUTOMATIZAT DE DATE

 

Utilizăm tehnologia Acronis pentru a-ți proteja datele.

Nu mai este nevoie să faci backup manual și să stochezi informația pe suport fizic. Treci la o soluție modernă și eficientă care îți economisește timp și asigură integritatea datelor tale. Backup-ul zilnic asigură că toate datele, importante pentru compania ta, sunt copiate automat în fiecare zi, inclusiv și în weekend.

Datele sunt stocate într-un mediu sigur și protejat. Utilizăm tehnologia Cloud pentru a-ți oferi o soluție de stocare fiabilă și accesibilă, care îți asigură confidențialitatea și securitatea datelor.

Cea mai bună copiere de rezervă și recuperare din lume.

Acronis protejează datele, aplicațiile, sistemele și productivitatea fiecărei organizații - protejându-le împotriva atacurilor cibernetice, a defecțiunilor hardware, a dezastrelor naturale și a erorilor umane.

Soluțiile Acronis Cyber Protection acoperă toți cei cinci vectori ai protecției cibernetice - siguranță, accesibilitate, confidențialitate, autenticitate și securitate (SAPAS).

Data Centrele Acronis sunt certificate din punct de vedere al securității cibernetice și a protecției datelor (GDPR).

Serverele Acronis au un standartde funcționare a infrastructurii și de procesare a datelor TIER3.

BACKUP DE DATE 1C

Datele tale contabile sunt în siguranță!

Comoda vine cu o soluție simplă și eficientă pentru a-ți proteja informațiile valoroase: backup automatizat al bazelor de date din 1C.