CLOUD de încredere? Comoda IT alege Mivocloud

Cloud este un termen extrem de în vogă în lumea IT. Tot mai multe companii și persoane aleg să-și păstreze datele și procesele ”în nor”. Un hoster de încredere este vital pentru siguranța afacerilor. Din acest motiv, Comoda IT a încheiat de curând parteneriat cu furnizorul de servicii cloud, Mivocloud. Aici prezentăm câteva motive pentru care i-am preferat anume pe ei.

Câte ceva despre cloud… kind of Dunkan Mcloud

În termeni simpli, cloud înseamnă externalizarea unor acțiuni pe care anterior le efectuam pe computer și ocupau spațiu, cum ar fi fotografiile, filmele, documentele.  În cazul companiilor, vorbim de arhive de date personale, procese de prelucrare a informației sau a plăților, programare, stocare a documentelor angajaților etc. Anterior, pentru aceasta, fiecare își cumpăra  servere, rețele, lățime de bandă, echipament și angaja personal pentru mentenanță.

Acum, cloud computingul le permite companiilor să ruleze programele și aplicațiile necesare pentru funcționare prin Internet. Datele, procesele, arhivele companiilor sunt stocate și rulate în centre de date, servere dedicate de mare capacitate, distribuite în întreaga lume, deținute de furnizorii de servicii cloud. De siguranța lor depinde și siguranța datelor companiilor. De aceea…

Comoda IT a încheiat parteneriat de servicii cloud cu Mivocloud.

Avem încredere în Mivocloud pentru că:

  • dețin servere dedicate cu protecție DDoS, /64 IPv6, IPMI, 1 IPv4;
  • oferă trafic nelimitat;
  • propun posibilitatea de personalizare prin adăugare de RAM, IP, HDD, SSD;
  • au un suport tehnic excelent și rapid.

Dar cel mai important avantaj este faptul că serverele Mivocloud sunt localizate la noi în țară, iar Moldova este recunoscută ca deținătoarea celui mai rapid și extins internet din Europa.

Astfel, acum clienții Comoda IT au posibilitatea de a beneficia de servicii de cloud la cheie, personalizate conform necesităților companiei, setate și menținute de specialiștii noștri dedicați. Beneficiul principal – reducerea cheltuielilor pentru echipamentul de stocare și procesare a datelor, acces centralizat și securizat la toată informația din orice loc și de pe orice dispozitiv. Cei mai frecvenți utilizatori ai serviciilor cloud sunt companiile din retail: băncile, farmaciile, supermarketurile, dar și companiile de IT, Call Centerele etc.

Vezi cum Comoda IT te poate ajuta: Back-up pe cloud

CONTACTEAZĂ-NE