Star Kebab

Clientul

Star Kebab este cel mai popular lanț de restaurante fast-food din Republica Moldova, cu 13 localuri deschise în Chișinău, Bălți și Ungheni și un sistem de livrare rapidă. În 2011, Star Kebab au fost primul brand care a intrat pe acest segment în țara noastră.

Nevoia

Am avut plăcerea să lucrăm cu Star Kebab chiar de la deschiderea primului restaurant din Chișinău. La acel moment, clienții noștri aveau nevoie de o infrastructură IT bine pusă la punct atât în local, cât și la birourile administrative, pentru a funcționa și a comunica cu ușurință.

Abordarea noastră

În pregătirea lansării Star Kebab, am instalat toate echipamentele informatice (computer, periferice) și am setat rețeaua de internet și Wi-Fi în local. Ulterior, echipa noastră s-a ocupat de crearea infrastructurii locale pentru fiecare din restaurantele nou-deschise în Moldova, la fel ca și pentru extinderea în România.

Sute de persoane comandă zilnic preparatele clienților noștri acasă sau la birou, așa că sistemul de livrări rapide ocupă un loc esențial în structura de business a companiei. Echipa noastră a pus bazele call center-ului Star Kebab: am instalat telefonia IP, computerele și echipamentele audio pe care le folosesc agenții pentru a prelua comenzile și am realizat conexiunea cu restaurantele.

În prezent, Comoda asigură managementul IT al companiei. Suntem responsabili cu mentenanța echipamentelor din restaurant (proprii și în franciză), a rețelei de internet interne (între restaurante și oficiul central) și a rețelei Wi-Fi disponibile pentru oaspeți și intervenim ori de câte ori este nevoie cu suport și consultanță. Totodată, supraveghem și siguranța fluxurilor de documente și a datelor colectate de la clienți. Am conceput o politică de securitate, am securizat traficul prin conexiuni VPN și am configurat un sistem de data storage cu echipamente de top de la Synology.

Rezultatele

Munca noastră alături de Star Kebab se reflectă în primul rând prin satisfacția oaspeților săi, ori de câte ori plasează rapid o comandă în call center sau vizitează localurile și se bucură de muzică și Wi-Fi.

În același timp, tehnologia implementată de noi îi ajută pe membrii echipei să-și îndeplinească sarcinile și să comunice mai ușor. Cei peste 9 ani de parteneriat ne-au permis să cunoaștem îndeaproape nevoile particulare ale unei afaceri Horeca atât de active și să răspundem prin soluțiile IT care se potrivesc cel mai bine personalității și ambițiilor sale.