Big Shop

bigshopmd

Mândri să reprezentăm unul din cel mai mare magazin online de mobilă din Moldova  www.bigshop.md

Un nou proiect, o nouă provocare, o nouă reușită.

Fiind într-o continuă căutare de soluţii comode, performante şi avantajoase, compania Comoda  vine să ofere segmentului business din Republica Moldova servicii de creare și instalare a  reţelelor voce de comunicaţii electronice. Aceasta reprezintă o alternativă eficientă la serviciile de telefonie fixă tradiţională, care foloseşte Internetul pentru efectuarea apelurilor. Serviciul de telefonie prin reţele de comunicaţii electronice este  soluţia perfectă pentru toţi partenerii de afaceri care doresc îmbunătățirea  calității  serviciilor prestate.

Scop ?

Efectuarea apelurilor direct de la computer  către vizitatorii site-ului  bigshop.md , primirea comenzilor prin intermediul telefonului, comunicarea și schimbul de informații între colegi și expeditori, înregistrarea  convorbirilor telefonice, cu scopul de a analiza relațiile cu clienții și îmbunătățirea serviciiului relații – clienți.

Rezultat?

Posibilitatea operatorilor de a efectua  și primi apeluri de la computer , compania înregistrând o creștere semnificativă a calității lucrului . La primirea apelului, prin înregistrarea automată a numărului clientului, operatorul are posibilitatea de a lua legătura ulterior cu acesta  fără a întâmpina dificultăți. Un alt beneficiu adus de instalarea telefoniei VoIP este facilitarea procesului de completare a bazei de date.

Iar apelarea colegilor și expeditorilor direct din consola telefonică a devenit mai comodă și mai rapidă ca oricând. Toate convorbirile se înregistrează, deci operatorul oricând poate verifica comanda clientului printr-un click către convorbirea telefonică cu acesta.

proiect comoda 3

Lucrul operatorilor a devenit mai eficient și mai plăcut ca oricînd!

Mulțumim bigshop.md